Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 270 Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 443 Deprecated: Optional parameter $key declared before required parameter $data is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/cache.php on line 399 20 jaar Leidsche Rijn — Het verhaal van Femke

Het verhaal van Femke

  • Verhaal bewoner

29/03/2018

Ik vind het super leuk om in Leidsche Rijn te wonen!

Waarom ik Leidsche Rijn zo leuk vind? Er is hier heel veel te doen, bijvoorbeeld alle festivals in het Maximapark, UCK, activiteiten bij de Vrijstaat, dansen, SVO Basketbal en de kermis in Terwijde. Daarbij zijn er heel veel speeltuinen. Ten opzichte van de stad is het hier een stuk rustiger en daarom voelt het ook veiliger.

Als ik aan Leidsche Rijn denk, denk ik aan heel veel nieuwbouw huizen. Toen wij net in Leidsche Rijn kwamen wonen kreeg ik een zusje. Dat is de allermooiste herinnering die ik hier heb.

Als ik aan nieuwe buren denk, denk ik aan mijn eerste herinneringen van onze buurt, waar wij nu nog steeds wonen. Het leuke aan een nieuwe wijk is dat iedereen nieuw is. Het is veel makkelijker om contact te maken. Daarom had ik gelijk een vriendinnetje. Helaas zitten we nu niet meer bij elkaar in de klas.

Alle verhalen
Terug naar Alle verhalen