Leidsche Rijn draait door, bekijk de foto’s!

15/10/2018

Op zondag 14 oktober sloten we de viering van 20 jaar Leidsche Rijn af met een feestelijke en gevarieerde talkshow over het verleden, heden en de toekomst van Leidsche Rijn. De presentatie was in handen van Xander van der Wulp, politiek verslaggever bij de NOS maar vooral ook: Leidsche Rijn-bewoner. Bekijk hier de foto’s, gemaakt door Fotoclub Leidsche Rijn.

Met de Rijn als Blauwe Draad, varen we door de tijd en nemen we Leidsche Rijn onder de loep aan de hand van foto’s, boeiende gesprekken, anekdotes, muziek, zang en dichtkunst. De historische vereniging reikt het eerste exemplaar uit van de speciale uitgave en Brouwerij Maximus schenkt het nieuwe-oogstbiertje, de Mockingbird 4.0!
We besluiten de talkshow met een ceremonie waarbij we onze droom voor Leidsche Rijn aan de toekomst geven.

Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met de Historische Vereniging Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn en Haarzuilens, met medewerking van Xander van der Wulp, Erik Graafstal, Josse de Voogd, Floor Leene, Arthur van der Leij, Wim de Vrankrijker, Jan Willem Naghepyi-Schouw, Siebe Palmen, Nanette Smeets, Charlie Feld, Onno Kosters, Greg Nottrot, Maaike Boersma en vele anderen.

Alle verhalen
Terug naar Alle verhalen