Het verhaal van Suzanne

  • Verhaal bewoner

03/05/2018

Inmiddels woon ik ongeveer 10 jaar in Leidsche Rijn. Ik woon met heel veel plezier en geluk in deze omgeving, want oude boerderijen en dorpskernen worden afgewisseld met veel nieuwbouwhuizen. Het contrast tussen oud en nieuw vind ik mooi. Daarnaast heb je in het gebied Utrecht Leidsche Rijn inmiddels bijna alles. Dat was 10 jaar geleden nog niet zo. Toen moest je echt nog de stad in. Nu hoeft dat niet meer per se. Wij hebben inmiddels kinderen en die zijn hier in overvloed, want nieuwbouwwijken trekken vaak jonge gezinnen aan. Heel gezellig!
Toch zijn er vaak negatieve geluiden of associaties over het gebied Utrecht Leidsche Rijn. Uit de grond gestampte nieuwbouwwijken, weinig groen, niet gezellig, geen sfeer etc. Het is anders, maar zeker niet minder leuk of mooi.

In het kader van mijn opleiding tot weddingplanner organiseer ik een styled shoot met als thema “Puur Leidsche Rijn”. Een styled shoot is een fotoshoot waarbij leveranciers uit de trouwbranche samenkomen om een bepaald concept neer te zetten. Ik wil -samen met lokale leveranciers- Leidsche Rijn op een positieve manier in beeld brengen, zodat bruidsparen geïnspireerd worden om hier te gaan trouwen. Ik wil laten zien dat Leidsche Rijn heel wat te bieden heeft!

Mail voor meer info naar: vanoostveenweddings@gmail.com

Alle verhalen
Terug naar Alle verhalen