Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 270 Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 443 Deprecated: Optional parameter $key declared before required parameter $data is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/cache.php on line 399 20 jaar Leidsche Rijn — Het verhaal van Maaike

Het verhaal van Maaike

  • Verhaal bewoner

03/04/2018

Ik ben naar Leidsche Rijn verhuisd in 2008, omdat ik behoefte had aan meer groen, ruimte en rust met mijn 2 kleine kinderen. We woonden eerst in de stad. Voor mij betekent Leidsche Rijn in 1 woord GROEN!
Wat is voor jou je belangrijkste mijlpaal in Leidsche Rijn?
Het bedenken van de cursus Zwangles en Doula worden. Het wonen in Leidsche Rijn doet mijn ideeën stromen en deze zijn sindsdien zijn deze niet meer te stoppen!
Wat is je eerste herinnering aan Leidsche Rijn?
In 2007 fietste ik door het Zand. Ik zag de huizenhoge bomen op het toekomstige Cuypersplantsoen, afgeschermd met bouwhekken. Daardoor wist ik: Als we hier gaan wonen dan hebben we de voordelen van een nieuwbouwhuis, maar wel met origineel en hoog groen direct om ons heen. Toen we ook nog hoorden dat het lint vlak langs ons huis zou komen, waren we om.
Het thema van 20 jaar Leidsche Rijn is Nieuwe Buren? Wat betekenen buren voor jou?
De deur staat altijd open. Ze kunnen altijd melk en een ei lenen. Ik vind het leuk dat er spontane gesprekken ontstaan op de bank of over de schutting. Buren zijn contacten voor het leven.
Wat is je eerste herinnering aan je (nieuwe) buren?
Mijn eerste herinnering aan mijn buren was met zijn drieën aan 1 tafel bij de eerste bouwvergadering.
Alle verhalen
Terug naar Alle verhalen