Het verhaal van Inger en Leonie

  • Verhaal bewoner

18/09/2018

In het kader van 20 jaar Leidsche Rijn heeft Harten voor Sport de Sportstrippenkaart opgezet: alle bewoners van Leidsche Rijn kunnen van mei t/m oktober kosteloos 20 verschillende sporten proberen. Om dit eens uit te proberen, zijn Leonie en ik bij Fit Fast langs geweest om een proefles te volgen!
In 30 minuten je hele lichaam trainen? Dit wilden Leonie en ik graag eens uitproberen! Wij zijn maandag 9 juli aan het einde van de middag op de fiets gestapt, op weg naar Fit Fast in Leidsche Rijn. Wij konden met onze sportstrippenkaart een proefles volgen bij Hans Zuijdendorp, de eigenaar van Fit Fast.

In een groep van 4 andere fanatieke sporters, zijn we de circuittraining van 30 minuten begonnen. Elke 40 seconden moest je een andere oefening doen, daarna had je 8 seconden rust. Hierna ging je door naar de volgende oefening, waardoor er erg effectief met de tijd werd omgegaan! Voor we het wisten waren de 30 minuten voorbij en waren wij bekaf. Er zijn verschillende tijdstippen wanneer je de circuittraining kan volgen, dus er is altijd wel een moment wanneer het uitkomt. Deze vorm van sporten is perfect voor mensen die na hun werk nog willen sporten, maar hier niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Na de training kan je meteen weer naar huis.

Ben je enthousiast geworden en wil je een keer meedoen bij Fit Fast of een andere sportaanbieder? Ga naar sportstad-utrecht.nl/strippenkaart en doe mee!

Alle verhalen
Terug naar Alle verhalen