Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 270 Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 443 Deprecated: Optional parameter $key declared before required parameter $data is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/cache.php on line 399 20 jaar Leidsche Rijn — Het verhaal van Ferdy

Het verhaal van Ferdy

  • Verhaal bewoner

24/04/2018

Waarom ben je naar Leidsche Rijn verhuisd?
Als kunstenaar is het uniek om een plek te vinden waar je kan wonen en werken in hetzelfde gebouw. Voor mij was het dus ondenkbaar dat ik ergens anders terecht zou komen.

Als ik Leidsche Rijn in 1 woord mag omschrijven zou dat zijn dat het heel uiteenlopend is.

Mijn belangrijkste mijlpaal die ik in Leidsche Rijn heb mogen behalen is dat ik sinds half 2016 nergens meer in loondienst werk, maar sinds maart volledig op eigen benen sta als ondernemer.

Mijn eerste herinnering aan Leidsche Rijn is dat ik een hele lange tijd met de trein reisde tussen het Westen en Utrecht. Ik ben toen talloze keren langs Leidsche Rijn geraasd. Pas later kwam ik in Leidsche Rijn. We reden met de auto van Nieuwegein naar Lage Weide. Er was een probleem op de A2, dus we reden door Leidsche Rijn om onze eindbestemming te bereiken. Leidsche Rijn was een doolhof, dus het heeft wel even geduurd tot we daar aankwamen.

Buren zijn de mensen die je woonbeleving kunnen maken of breken. Waar wij nu wonen hebben ze dat zeker gemaakt. De eerste herinnering die ik heb aan 1 van onze buren is nog voordat we de knoop hadden doorgehakt om te verhuizen. We hadden geluk dat het eerste blok al eerder was opgeleverd. Iemand was al aan het klussen en wij mochten even binnen kijken. Toen waren we meteen verkocht.

Alle verhalen
Terug naar Alle verhalen