20 sporten in 20 weken

  • Sport

t/m 31 okt

Je goede voornemens van vorig jaar toch nog uitvoeren op de valreep? Wil je wel gaan sporten maar weet je niet zo goed wat je leuk vindt? Dan is dit iets voor jou!
Probeer nu 20 verschillende sporten uit in 20 weken. Met de sportstrippenkaart kan iedereen bij meer dan 20 verenigingen en sportaanbieders langsgaan om het aanbod gratis uit te proberen.
Lees het verhaal van Inger en Leonie, die een proefles gingen volgen bij Fast Fit.
Wist je dat in Leidsche Rijn meer dan 100 sportaanbieders actief zijn? Grijp dan nu je kans en probeer verschillende sporten uit tijdens hét sportfeestje van Leidsche Rijn. Iedere keer dat je ergens sport krijg je een sticker op je strippenkaart. Bij 15 strippen of meer kun je een sportieve goodiebag ophalen.
In 2018 bestaat stadsdeel Leidsche Rijn, bestaande uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, 20 jaar. In de periode van mei tot en met oktober staan allerlei festiviteiten op de planning. Sport ontbreekt uiteraard niet in het aanbod: inwoners van Leidsche Rijn kunnen gedurende de feestperiode gratis kennismaken met het gevarieerde sportaanbod in hun buurt via de daarvoor ontwikkelde sport -strippenkaart.
Via een proefles bij de deelnemende sportaanbieders kun je kennismaken met uiteenlopende sporten. Ga bijvoorbeeld dansen, skaten of probeer een potje basketbal. Of maak kennis met judo, badminton of het wandelclubje bij jou in de buurt! Per kaart kun je 20 sporten uitproberen!
Kijk op www.sportstad-utrecht.nl/strippenkaart voor de deelnemende sportaanbieders.
Neem contact op met de contactpersoon en maak een afspraak voor een proefles.
De strippenkaart krijg je via de sportaanbieder.
Meer dan 15 strippen op de kaart? Dan heb je recht op een mooie sport goodiebag! Lees op de website waar je deze kan ophalen. De actie loopt van 1 mei tot en met 31 oktober 2018.
Kom dus in actie, haal je strippenkaart op en volg meteen je eerste sportles!
Een leuk artikel op de site van Regio Leidsche Rijn

Lees meer