Rijnkennemerlaanontbijt XL Bekijk de foto’s!

  • Eten en drinken

8 jul

Met ruim 1500 deelnemers was de XL versie van het Rijnkennemerlaanontbijt een groot succes. Het weer werkte ook erg goed mee! Bekijk de heerlijke beelden via deze link, de foto’s werden gemaakt door leden van de Fotoclub Leidsche Rijn.

https://myalbum.com/album/EUMcjW0DfUVY

Op zondagochtend 8 juli zitten we met de hele buurt aan een lange ontbijttafel. Over een lengte vele honderden meters komen er midden in het gras van de Rijnkennemerlaan houten ontbijttafels te staan. En iedereen mag gratis aanschuiven!

Record verbreken
Het is de vierde editie van het Rijnkennemerlaanontbijt. Iedere keer ontvangen we gemiddeld zo’n 1000 ontbijters. Maar…op 8 juli willen we ons record verbreken en met 2000 mensen gaan ontbijten!

Speciaal voor deze editie nodigen we daarom ook graag inwoners van de ‘oude’ stad uit om eens te komen kijken bij de Nieuwe Buren. Wij regelen tafels en eten. Deelnemers nemen zelf koffie en thee mee. Gewoon omdat het leuk en gezellig is.

Dus neem je buren mee! www.rijnkennemerlaanontbijt.nl

Zondagochtend 8 juli van 10 uur tot 12 uur, Rijnkennemerlaan, Terwijde ter hoogte van forum Waterwin, Musicallaan 108

De organisatie wil de laan zo schoon en mooi mogelijk houden. Er worden geen plastic bekers, bestek of borden uitgedeeld, dat neemt iedereen voor zichzelf mee. Eten dat over is wordt gedoneerd aan de voedselbank.
Vragen? Bel met Marieke Dubbelman 0681766868

Lees meer