Nomadenkamp & Festival De Vrijstaat

  • Cultuur
  • Festival
  • Leuk voor kinderen

24 aug t/m 26 aug

Nomaden reizen met hun hele hebben en houwen van plek naar plek. Hun woon- en werkplek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, alles wat ze bezitten moeten ze met zich mee kunnen nemen. Elke keer als ze als ze naar een nieuwe omgeving trekken, ontmoeten ze (en zijn ze zelf) Nieuwe Buren. Tussen de boerderij en het Berlijnplein vormt zich gedurende de week een nomadisch tentenkamp. Drie bedoeïenententen vormen het hart van dit intieme festival terrein. Het is een leefplek, een werkplek en een presentatieplek ineen. Dans, muziek, theater en onvervalste kofferbakkunst voor kinderen, jongeren en volwassenen met een avontuurlijk hart!

Inschrijven kan niet meer, komen kijken naar de resultaten wel! Kom naar het Nomadenkamp Festival tijdens de Berlijnpleindagen.

Nomadenkamp Festival

24 aug 16:00 – 18:00 (opening), za 25 aug 14:00 – 18:00, zo 26 aug 14:00 – 18:00 uur
Nomadenkamp Festival

Drie dagen lang presenteren De Vrijstaat en RAUM een festival vol dans, muziek, theater. De performances en installaties worden gemaakt door kinderen en jongeren samen met professionele kunstenaars tijdens de kunstvakantieweek van De Vrijstaat.

Lees meer over de Vrijstaat

Lees meer over de Berlijnpleindagen