Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 270 Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 380 Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-value.php on line 443 Deprecated: Optional parameter $key declared before required parameter $data is implicitly treated as a required parameter in /data/www/20jaarleidscherijn.nl/www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/cache.php on line 399 20 jaar Leidsche Rijn — Nieuwe Buren Kookboek nu al in herdruk!

Nieuwe Buren Kookboek nu al in herdruk!

  • Eten en drinken

t/m 31 dec

Laatste update: 500 verkocht + 300 gereserveerd!
Binnen één maand zijn alle 500 kookboeken verkocht. Daarom zijn we nu al toe aan een herdruk. Ook dit keer zullen er 500 stuks gedrukt worden waarvan er nu al 300 van verkocht zijn. De 300 boeken worden op 14 oktober tijdens de officiële viering van 20 jaar Leidsche Rijn uitgedeeld.

Koningin Máxima
Het kookboek zal op 5 oktober aan Maxima cadeau worden gedaan. Het boek is onderdeel van een ‘goodiebag’ die zij namens alle Leidsche Rijners zal ontvangen.

Ter ere van het 20-jarige bestaan van Leidsche Rijn is een kookboek uitgegeven op initiatief van Joyce Pherai. Als uitgever van het platform voor bijzondere eetverhalen Cookingtoday.nl is Joyce dol op alles wat met eten en drinken te maken heeft. Haar idee was een feestelijk kookboekje te maken waarin inwoners van Leidsche Rijn hun favoriete gerecht delen. En dat is gelukt! Op 1 augustus werd het Nieuwe Buren Kookboek gepresenteerd.

Benieuwd naar het avocado-eitje naar het recept van Sander van Amstel of de tomatentaart van Barry Atsma? Het kookboek is te koop voor €6.95 bij AH Vleuterweide en Mereveldplein (De Meern), de drie vestigingen van Boekhandel Kees, bij Brouwerij Maximus en BraZZerie Abrona. Eveneens is het kookboek online te bestellen via redactie@regioleidscherijn.nl en info@contenttoday.nl.

Lees ook het artikel in AD/UNVAR Nieuws Regio Leidsche Rijn en De Brug.

Samen koken uit het ‘kookboek Nieuwe Buren’ verbindt. Ben je al een trotse bezitter van het kookboek? Deel dan jouw kookkunsten op social media via #cookingtodaynieuweburen Je wordt dan persoonlijk op de hoogte gehouden van de komende leuke activiteiten rondom het kookboek!

Komende weken staat midden in de winkel van Albert Heijn Vleuterweide een bancarella waarop het kookboek Nieuwe Buren is te bewonderen en verschillende recepten uit het kookboek zijn uitgelicht. De ingrediënten om deze recepten thuis te bereiden staan naast het kookboek uitgestald. Ook bij het Albert Heijn filiaal De Meern staan leuke activiteiten gepland. Houd hiervoor onze agenda in de gaten!