Leidsche Rijn Festival: bekijk de foto’s!!

  • Festival

2 sep

Wat een heerlijke editie was dit, en wat is dat goed in beeld gebracht door Fotoclub Leidsche Rijn. Zon, divers publiek, en vooral: heel veel blije gezichten! Bekijk de foto’s hier (het zijn er best veel, maar wat zijn ze leuk!)

Nieuwe buren, oude vrienden, vreemde vogels en rare gasten verzamelen zich op zondag 2 sept 2018 voor de 19e (!) editie van het Leidsche Rijn Festival; een prikkelend workshop- en voorstellingenprogramma vol theater, muziek, kleinkunst en meer voor kinderen van 2-12 jaar.
Met optredens van Jasper Smit, Jeroen Schipper, Wietske Vogels & Milan Seegers, Firma Kluit, Yalla Yalla, Bijlmer Steelband Kids, Harmonieorkest Vleuten, De Bazuin De Meern, In Je Makie met Sebastiaan Brussee en nog veel meer! Bekijk het programma hier

Leidsche Rijn Festival sluit aan bij de viering van 20 jaar Leidsche Rijn: Nieuwe Buren. Ooit begonnen als straatfeest van de allereerste bewoners van de wijk, was het festival het moment om je nieuwe buren te ontmoeten. Het Leidsche Rijn Festival brengt nog altijd mensen samen en gaat in de programmering dit jaar op zoek naar interessante nieuwe samenwerkingspartners uit de wijk en de stad, waaronder de stichting Wereldmuziek, waarmee we muziek uit verre windstreken dichtbij brengen.
Cultuur19 organiseert en faciliteert cultuur in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Meer info: www.cultuur19.nl

foto: Fotoclub Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Festival Nieuwe Buren