Landgoeddag Haarzuilens: bekijk de foto’s!

  • Natuur

10 jun

Een prachtige dag vol activiteiten. Bekijk de foto’s via deze link, ze zijn gemaakt door leden van Fotoclub Leidsche Rijn.

Kom naar de landgoeddag van Natuurmonumenten op landgoed Haarzuilens! Ga naar buiten, trek je schoenen uit, neem je picknickkleed mee of ga rollen in het gras. Op de landgoeddag kunnen bezoekers letterlijk en figuurlijk proeven van het buitenleven. Muziek, op stap met de boswachter, slootje springen, spelen met water, dieren aaien en natuurlijk een gezellig terras en een markt met (h)eerlijke streekproducten.

Leidsche Rijn bestaat 20 jaar! En om dit te vieren werken we tijdens de landgoeddag aan een bijzonder project. Speciaal voor al onze (nieuwe) buren uit Leidsche Rijn gaan we dit jaar samen een ‘bijenhotel XXL’ maken. De bijen kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken. Het bijenhotel zal een permanente plek krijgen op Hoeve Wielrevelt. Hopelijk trekt het veel nieuwe bij-buren! En om er voor te zorgen dat er genoeg nectar te vinden is, gaan we ook nog bloembommetjes maken. Behalve meebouwen aan het grote bijenhotel, kun je ook een klein ‘buurthuis’ maken om mee te nemen naar huis. We hopen hiermee dat er nog veel meer ‘nieuwe buren’ in Leidsche Rijn komen wonen.

Landgoeddag Haarzuilens, op 10 juni van 11:00-16:00 uur
Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens

Lees meer