Kinderkunstweek Kersenboomgaard, kom langs!

  • Leuk voor kinderen

21 aug t/m 24 aug

Voor kinderen van 6 – 16, deelname is gratis!

Kom gezellig langs, vooraf aanmelden is niet nodig.

Ben je creatief en wil je iets leuks doen in de laatste week van de vakantie? Kom dan naar de Kinderkunstweek. We gaan met z’n allen een kunstwerk maken om te laten zien hoe volgens jullie de toekomst van Leidsche Rijn eruit ziet. Je leert allerlei technieken, zoals lino-drukkunst, schilderen en maquettes maken.

Er is heel veel gebeurd in de afgelopen 20 jaar en alle kinderen zijn in die 20 jaar hier komen wonen. Hoe zien zij de toekomst in hun wijk? Kinderen en jongeren kunnen hun fantasie uitleven door in de toekomst te kijken en aan te geven wat zij graag zien de komende jaren in Leidsche Rijn. Dit geeft een mooi beeld op vroeger, nu en wat er nog kan komen. Blijf Dromen!

Het evenement vindt plaats van 21 augustus tot en met 24 augustus van 13.30 tot 16.30 uur op de Emmy van Lokhorststraat 2-40 in Leidsche Rijn. Je kunt je elke dag opnieuw aanmelden en je hoeft niet elke dag aanwezig te zijn. We maken met z’n allen een groot kunstwerk dat we op vrijdag presenteren.

Kom ook de kleurplaat inkleuren van 20 Jaar Leidsche Rijn!

We hebben elke dag plek voor maximaal 45 kinderen.

EXTRA! Op dinsdag 21 en vrijdag 24 augustus is er van 13:30 tot 15:00 uur een kinderdialoog waar jullie aan de andere kinderen kunnen vertellen over jullie ervaringen, dromen en toekomstplannen in Leidsche Rijn.

Lees meer