Nieuwe Buren Kookboek is verschenen!

  • Eten en drinken

Mei t/m oktober 2018

Ter ere van het 20-jarige bestaan van Leidsche Rijn is een kookboek uitgegeven op initiatief van Joyce Pherai. Als uitgever van het platform voor bijzondere eetverhalen Cookingtoday.nl is Joyce dol op alles wat met eten en drinken te maken heeft. Haar idee was een feestelijk kookboekje te maken waarin inwoners van Leidsche Rijn hun favoriete gerecht delen. En dat is gelukt! Op 1 augustus werd het Nieuwe Buren Kookboek gepresenteerd.

Benieuwd naar het avocado-eitje naar het recept van Sander van Amstel of de tomatentaart van Barry Atsma? Het kookboek is te koop voor €6.95 bij AH Vleuterweide en Mereveldplein (De Meern), de drie vestigingen van Boekhandel Kees, bij Brouwerij Maximus en BraZZerie Abrona. Eveneens is het kookboek online te bestellen via redactie@regioleidscherijn.nl en info@contenttoday.nl.

Lees ook het artikel in AD/UNVAR Nieuws Regio Leidsche Rijn en De Brug.

Samen koken uit het ‘kookboek Nieuwe Buren’ verbindt. Ben je al een trotse bezitter van het kookboek? Deel dan jouw kookkunsten op social media via #cookingtodaynieuweburen Je wordt dan persoonlijk op de hoogte gehouden van de komende leuke activiteiten rondom het kookboek!

Komende weken staat midden in de winkel van Albert Heijn Vleuterweide een bancarella waarop het kookboek Nieuwe Buren is te bewonderen en verschillende recepten uit het kookboek zijn uitgelicht. De ingrediënten om deze recepten thuis te bereiden staan naast het kookboek uitgestald. Ook bij het Albert Heijn filiaal De Meern staan leuke activiteiten gepland. Houd hiervoor onze agenda in de gaten!

Terug naar Agenda
Terug naar Agenda