Zing mee met het LR Koor en geef je op!

  • Festival

15 sep

Voor haar 20ste verjaardag geeft het Leidsche Rijn Koor een lied cadeau aan alle inwoners en vrienden van Leidsche Rijn. Het lied ‘Mijn Leidsche Rijn’ is geschreven door de muzikaal leider van het Leidsche Rijn Koor: Dookje Engelhard.

Zing met ons mee op het Uitfeest ‘Castellum trakteert’. Op zaterdag 15 september zingen we dit lied met zoveel mogelijk inwoners en vrienden van Leidsche Rijn op de muren van het Castellum. Het Leidsche Rijn Koor en Podium Hoge Woerd werken samen om het kippenvelmoment van deze bruisende feestdag te creëren! We willen iedereen die dit leuk vindt uitnodigen om mee te zingen. We hopen op 250 – 500 enthousiastelingen! Iedereen kan meedoen, losse zangers maar ook hele koren kunnen zich opgeven. Hoe? Lees hier verder.

Op 10 september is er een oefendag! Kijk op de Facebookpagina

Met CASTELLUM TRAKTEERT! presenteren Steede, Museum en Podium samen een eendaags festival in alle hoeken en gaten van Castellum Hoge Woerd. Een festival dat aansluit bij – en deel uitmaakt van – het verjaardagsfeest van Leidsche Rijn én het Uitfeest nieuwe stijl in de stad.

Programma Castellum trakteert

Terug naar Agenda
Terug naar Agenda